Home Over DD-Poorten Producten Aanbiedingen Referenties Contact
 


E-mail:
Naam:


Gratis Folders!

Producten / Poort automatisatie


 
 

Sprint Slimline 550

Aandrijving 550N incl. ontvanger en drukknop MET SOFTLOOP.
De Sprint Slimline aandrijving kan gebruikt worden voor het openen van alle types garagedeuren, eventueel te voorzien van de nodige toebehoren.


Technische details
Zelfblokkerend
Ja
Eindschakelaars
Ja
Automatisch sluiten
Ja
Loopweg (max.)
2600 mm
Programmeertools beschikbaar
Ja
Soft start en/of stop
Ja
Uitgebreide diagnosefuncties
Ja
Snelheid (max.)
160 mm/sec
Verlichting
Ja
Sluiten na passage fotocel
Ja
Kracht
550


Voor elke garagedeur de beste aandrijving.


 
 

MARATHON 1100 SL
1100N, aandrijving incl. ontvanger met 2 kanalen en drukknop MET SOFTLOOP.
Verlengde uitvoering.


De Marathon-aandrijving kan gebruikt worden voor het openen van alle types garagedeuren, eventueel te voorzien van de nodige toebehoren.

Technische specificaties:

Max. breedte deur: tot ca. 8 meter.
Max. hoogte deur: in de standaarduitvoering 3,40 meter voor kanteldeuren en 3,15 meter voor sectionale deuren. Kan verlengd worden met 1,60 meter.
Aandrijfsysteem: onderhoudsvrij, bijzonder geruisloos en krachtig: de motor beweegt voort langs de, tussen veren opgespannen, ketting.
De krachtregeling: automatisch via microprocessor. Indien de deur tijdens het sluiten een hindernis "voelt", reageert de uiterst gevoelige microprocessorgestuurde elektronica onmiddellijk: de deur stopt en gaat 10 cm terug open.
Duw- en trekkracht: 1100 N, die door het principe van de directe aandrijving beschikbaar is aan de duwstang.
Sturing: moderne microprocessorsturing, die servicevriendelijk inplugbaar is. Aansluitingen voor fotocellen, onderloopbeveiliging en knipperlamp, een voeding van 24 V/1 A is voorzien voor aansluiting van accessoires. Instelbare automatische sluiting (10 - 100 sec) met voorwaarschuwing via een knipperlamp.
Noodontgrendeling: standaard voorhanden; voor een noodontgrendeling van buiten is een ontgrendelingskabel (optie) of slot nodig.
Motorbeveiliging: door stroommeting en temperatuurcontrole.
Bijzonderheden: mogelijkheid voor instellen "service waarschuwing" via programmatietoestel, DPS krachtregelsysteem.
 
 
Cifero XT kit codeklavier voor 60 codes

Kit bestaande uit 1 vandaalbestendig codepaneel met verlichte toetsen en ingebouwde verwarming (mits gebruik van de PSH voeding), een controller met 1 relaisuitgang en micro SD-kaartlezer voor snelle programmatie en back-up. De kit kan uitgebreid worden met 1 extra code- klavier en een extra controller. Op die manier krijgt u een installatie voor 120 gebruikers en met 2 relais uitgangen.


Het toebehorenaanbod.


 
 
 


 
DD-poorten bvba      |      Stoktberg 2 - 2250 Olen      |      Tel: 014/30 79 97 - GSM: 0495/22 93 97      |      info@dd-poorten.be
   
Design: New-Media Group bvba