Home Over DD-Poorten Producten Aanbiedingen Referenties Contact
 


E-mail:
Naam:


Gratis Folders!

Over DD-Poorten


Van harte welkom op de website van DD-poorten bvba
 

U bent op zoek naar een garagepoort of hekwerk is het nu voor nieuwbouw of renovatie, DD-poorten bvba kan U de gepaste oplossing aanbieden.

Kiest U voor een sectionaalpoort, een kantelpoort, een zijwaartse sectionaalpoort of hekwerk  DD-poorten bvba kan U deze aanbieden. Ook voor het automatiseren van bestaande garagepoorten of hekwerken kunnen wij U een passende en veilige oplossing bieden.

Dit alles kunnen we U garanderen dankzij het feit dat we alle grote merken  kunnen leveren. Zodat we steeds de voor U meest geschikte oplossing zoeken. Voor de meeste andere merken kunnen wij ook herstellingen uitvoeren.

Ter plaatsen komen wij vrijblijvend de situatie bekijken en zo kunnen wij voor U de meest geschikte oplossing aanbieden met bijhorende offerte, tevens kan U steeds een bezoek brengen aan onze 3 ruime toonzalen deze geopend zijn op afspraak.

Naast dit ruime aanbod, zijn onze 14 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van U  garagedeur of automatisatie met de nadruk op service de hoofdredenen waarom U een beroep doet op DD-poorten bvba. Wij leveren en plaatsen volgens de regels van de kunst.

Met vriendelijke groeten
 
DD-poorten


 
DD-poorten bvba      |      Stoktberg 2 - 2250 Olen      |      Tel: 014/30 79 97 - GSM: 0495/22 93 97      |      info@dd-poorten.be
   
Design: New-Media Group bvba