Home Over DD-Poorten Producten Aanbiedingen Referenties Contact
 


E-mail:
Naam:


Gratis Folders!

Producten / industriedeuren


Bedrijfsdeuren en industriedeuren

MAATWERK

Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling voor U van groot belang. U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en tijdig wordt geleverd.

Bij DD-poorten bent U op het juiste adres!

De overheaddeuren van DD-poorten voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op gebied van veiligheid en duurzaamheid. Ze worden al meer dan 15 jaar door heel Europa geplaatst en gewaardeerd. De overheaddeuren zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weeromstandigheden (temperatuur, wind en water) voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting. Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren, industriedeuren en bedrijfsdeuren, en innovatieve specials. Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogeljikheden kunnen de poorten van DD-poorten eenvoudig worden geintegreerd in zowel industriele als commerciele gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand. Deze pagina geeft een gedetailleerd overzicht van onze moddelen, materialen, productvarianten en specials. Op basis hiervan kunt u samen met uw adviseur uw specificaties bepalen.

ST-STAAL,ALS U KIEST VOOR ISOLATIE EN DUURZAAMHEID.

Als meest gebruikte industriele overheaddeur heeft DD-poorten het ST-model. Een in staal uitgevoerde deur die universeel toepasbaar is en op maat wordt gemaakt (tot 12 meter breedt). Ons ST-model wordt geleverd in een standaard model (ST3V-S40).


bekijk foto


Hoge isolatiewaarde:

Al onze ST-overheaddeuren bestaan uit 40mm dikkestalen sandwichpanelen (secties), die via een mannetje-vrouwtjeconstructie vrijwel naadloos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde van de panelen zijn vervaardigd van extra dik staal (0.5mm). Daar tussenin bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyuretaan (CFK-vrij). Dit alles levert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van de CE-normering, hetgeen uw energiegebruik aanzienlijk verlaagd.

Lange levensduur:

Dankzij de extra dikke stalen beplating (0.5mm) die bovendien is verzinkt en gecoat, zijn de poorten optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie. Zeker in vochtige ruimtes een belangrijk onderdeel!! U bent verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast zijn de panelen voorzien van een extra geintegreerde stalen versterkingsstrip. Deze zorgt voor een betere stabiliteit en langdurig functioneren van alle bevestigde componenten.

Op maat:

ST-deuren worden volledig op maat gefabriceerd en op locatie gemonteerd en geinstaleerd. ST-deuren kunnen desgewenst worden voorzien van een loopdeur en/of venster. De overheaddeuren worden geleverd met handbediening, een kettingtakel of motor.

AR-ALUMINIUM, VOOR INDIVIDUELE CREATIEVE SPEELRUIMTE

Het paradepaartje onder de overheaddeuren is bij DD-poorten het AR-model. Een robuuste, betrouwbare en duurzame aluminium poort met zeer veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd.
Dit maakt iedere AR-poort uniek.


bekijk foto


Flexibele indeling:

De AR-poort is opgeboud uit horizontale aluminium secties. Een sectie bestaat uit meerdere velden. Een veld is gevuld met vulling naar keuze. De indeling van de overheaddeur wordt op maat ontworpen. Hierdoor heeft u optimale creatieve vrijheid en zijn de AR-poorten geschikt voor de meest uiteenlopende architectonische ontwerpen.

Individuele styling:

Om uw overheaddeur een individuele styling te geven, kunt u transparante en gesloten vullingen in diverse uitvoeringen combineren. U kunt eindeloos varieren. De secties van het AR-model worden standaard geproduceerd van geanodiseerd aluminium (E6EV1). Ze kunnen desgewenst ook in kleur worden geleverd.
 
DD-poorten bvba      |      Stoktberg 2 - 2250 Olen      |      Tel: 014/30 79 97 - GSM: 0495/22 93 97      |      info@dd-poorten.be
   
Design: New-Media Group bvba