Home Over DD-Poorten Producten Aanbiedingen Referenties Contact
 


E-mail:
Naam:


Gratis Folders!

Producten / garagedeuren / TECHNIEK


Smart-Connection

Een goed voorbeeld van de techniek is, de gepatenteerde Smart-ConnectionDe Smart-Connection is de verbinding tussen de horizontale en de verticale rails.  Onze innovatieve oplossing maakt dat de poorten van DD-poorten nagenoeg geruisloos en minder slijtage gevoelig worden.


 
 


Aluminium bocht

In Het geleidingssysteem maken wij DD-poorten standaard gebruik van een in aluminium uitgevoerde bocht.  Dit hoogwaardige materiaal geeft de bocht een perfecte pasvorm en voorkomt vroegtijdige slijtage.  Wederom heeft DD-poorten gekozen voor de kwalitatief beste oplossing.
 
 


Betrouwbare afdichting

De garagedeur moet uw gevel wind en waterdicht afsluiten.  Daarom zijn DD-poorten voorzien van een 30mm breed flexibel EPDM-rubber.  De breedte en flexibiliteit van het rubber garandeert een betrouwbare gevelafsluiting en beschermt uw garage onder wisselende weersomstandigheden perfect tegen tocht en vocht
 
 


Gegalvaniseerde torsieveren

De torsieveren zijn een uitermate belangrijk onderdeel van uw garagedeur.  DD-poorten past daarom altijd minimaal 2 torsieveren toe en bij grote poorten kan er zelfs sprake zijn van 4 torsieveren. Torsieveren zorgen voor de balans van uw garagedeur en zijn dus onmisbaar.  DD-poorten maakt uitsluitend gebruik van gegalvaniseerde torsieveren zodat corrosie geen kans heeft.
 
 


 
DD-poorten bvba      |      Stoktberg 2 - 2250 Olen      |      Tel: 014/30 79 97 - GSM: 0495/22 93 97      |      info@dd-poorten.be
   
Design: New-Media Group bvba