Home Over DD-Poorten Producten Aanbiedingen Referenties Contact
 


E-mail:
Naam:


Gratis Folders!

Producten / garagedeuren / VEILIGHEID


Vingerklembeveiliging

Alle DD-poorten in ons gamma hebben standaard vingerklembeveiliging.  Een wettelijk verplichte beveiliging,  die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de poort,  beklemd kunnen raken tussen de panelen.
 
Veerbreukbeveiliging

Alle DD-poorten zijn standaard uitgerust met de wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging.  Deze zorgt ervoor dat de poort zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit,  waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden.


Inbraakbeveiliging

Woninginbraak is helaas aan de orde van de dag.  Het is dus belangerijk dat uw garagepoort goed beveiligd is.  De afsluitingen de DD-poorten zijn gekeurd en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelelementen (SKG).  Het SKG-keurmerk is een belangerijk beveiligingsonderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
 
 


Optilbeveiliging

Indien uw garagedeur wordt voorzien van een bediening met elektrische motor,  beschikt u automatisch over een optilbeveiliging.  De motor beschermt onze DD-poort tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de poort met de hand wil openen.
 
Onderloop- en opstakelbeveiliging

Onze elektrisch bediende DD-poorten beschikken standaard over een krachtbegrenzing.  Deze zorgt dat de poort bij geringe tegendruk,  van bijvoorbeeld uw kind of uw auto,  direct automatisch weer omhoog gaat.


 
DD-poorten bvba      |      Stoktberg 2 - 2250 Olen      |      Tel: 014/30 79 97 - GSM: 0495/22 93 97      |      info@dd-poorten.be
   
Design: New-Media Group bvba